Arbutin CAS 497-76-7

Arbutin CAS 497-76-7
Batafsil:
Kirish: Arbutin barglari glikozidi, arbutin glikozidi yoki miritsetin nomi bilan ham tanilgan arbutin terini oqartiruvchi faol modda boʻlib, u “yashil”, “xavfsiz” va “juda samarali” tushunchalarini birlashtirgan-boʻlib, u dastlab tabiiy yashil oʻsimliklardan olingan.
So'rov yuborish
Yuklab oling
Ta'rif
Texnik parametrlar

Elementlar

Standart

Tashqi ko'rinish

Oq kristall kukun

Tahlil

99,5% min

Erish nuqtasi

198.5-200.5daraja

Maxsus aylanish

-64daraja ~ -68 daraja (C=1,HCl)

Arsenik

2ppm maksimal

Gidrokinon

10ppm maksimal

Og'ir metall

10ppm maksimal

Quritishda yo'qotish

0,5% maksimal

Yonuvchan qoldiq

0,5% maksimal

Patogen

Bakteriyalar: 300Cfu/g maks

Qo'ziqorin: 100cfu/g maks

 

Kirish:Arbutin barglari glikozidi, arbutin glikozidi yoki miritsetin nomi bilan ham tanilgan arbutin terini oqartiruvchi faol moddadir-u “yashil”, “xavfsiz” va “yuqori samarali” tushunchalarini oʻzida mujassam etgan, chunki u dastlab tabiiy yashil oʻsimliklardan olingan. Arbutin oqartiruvchi kosmetikadagi ideal oqartiruvchi vositadir. U ikkita optik izomerga ega va izomeri biologik faollikka ega. Xona haroratida u oqdan bir oz sarg'ish ranggacha bo'lgan kukun bo'lib, suvda, metanol, etanol, propilen glikol va glitserinning suvli eritmalarida oson eriydi, eritilgandan keyin cho'kma qolmaydi. Xloroform, efir va neft efirida erimaydi. U ko'plab oqartiruvchi terini parvarish qilish mahsulotlariga qo'shiladi. U Ericaceae oilasiga mansub *Arbutinus arvensis* barglari sharafiga nomlangan. Keyinchalik u *Vaccinium bracteatum* (Ericaceae oilasi), *Pyrus pyrifolia* (Rosaceae oilasi) va *Saxifraga stolonifera* (Saxifragaceae oilasi) barglarida ham topilgan va ekstraksiya qilingan va farmatsevtika va kosmetika qoʻshimchasi sifatida ishlatilgan.

 

Ilovalar:Arbutin xorijda mashhur terini oqartiruvchi-eng xavfsiz va samarali ingredientlardan biri, shuningdek, 21-asrning eng raqobatbardosh terini oqartiruvchi va dog'larni-oqartiruvchi faol moddalaridan biridir. Kosmetikada u teridagi dog'larni samarali ravishda oqartiradi va olib tashlaydi, asta-sekin so'nadi va sepkillar, melazma, pigmentatsiya, akne va yosh dog'larini olib tashlaydi. U yuqori xavfsizlikka ega, tirnash xususiyati beruvchi yoki sezgirlashtiruvchi nojo'ya ta'sirlarsiz va boshqa kosmetik komponentlar bilan yaxshi mos keladi. U ultrabinafsha nurlanish ta'sirida barqaror. Biroq, arbutin oson gidrolizlanadi va pH 5-7 sharoitida ishlatilishi kerak. Uning samaradorligini barqarorlashtirish uchun odatda oqartiruvchi, dog‘larni yo‘qotuvchi, namlovchi, yumshatuvchi, ajin-kamaytiruvchi va yallig‘lanishga qarshi ta’sirga erishish uchun odatda natriy bisulfit va E vitamini kabi tegishli miqdorda antioksidantlar qo‘shiladi. U qizarish va shishishni yo'q qilish, yaralarni iz qoldirmasdan davolashni rag'batlantirish va kepek ishlab chiqarishni inhibe qilish uchun ishlatilishi mumkin.

 

 

Issiq teglar: arbutin cas 497-76-7, Xitoy arbutin cas 497-76-7 ishlab chiqaruvchilari, etkazib beruvchilari

So'rov yuborish